Ondersteuning voor de werkende mens

Een bedrijfspsycholoog is gespecialiseerd in het welzijn van de werkende mens. Of je nu manager bent, zelfstandig ondernemer, directeur eigenaar, vakman of medewerker, iedereen heeft overzicht en de juiste balans nodig. Een gevoel dat rust geeft. Ben je de regie kwijt? Kom je onvoldoende uit de verf en wil je daar verandering in brengen? Dan ben je bij de bedrijfspsycholoog van Inflo in vertrouwde handen.

De beste investering in de mentale gezondheid van je medewerkers

Gezonde, tevreden medewerkers zijn een aanwinst voor elk bedrijf. Ze presteren goed, zijn productief en creatief, verzuimen weinig en dragen bij aan een fijne werksfeer. Maar medewerkers zijn ook maar mensen en soms zijn er factoren die ervoor zorgen dat ze niet zo gezond en tevreden zijn als ze zouden willen. Wat als de oorzaak daarvan niet meteen zichtbaar is en een luisterend oor niet voldoende is? In dat geval biedt Inflo professionele hulp. Met als doel medewerkers weer snel hun mentale gezondheid terug te geven, zodat ze weer met plezier aan het werk gaan. Resultaat: minder uitval, minder ziekteverzuim. En er zijn meer voordelen.

Een bedrijfspsycholoog voor hulp bij mentale klachten

Te laat komen, verslapen, (regelmatig) ziekmelden, verminderde productiviteit, afspraken vergeten, een afwezige indruk maken, veel piekeren. Het zijn tekenen dat er op het mentale of emotionele vlak dingen spelen waar iemand wel wat hulp bij kan gebruiken. Symptomen van groeiende psychische nood die als ze niet behandeld worden een lang ziekteverzuim tot gevolg kunnen hebben. Daar zit het bedrijf niet op te wachten en de medewerker al helemaal niet. Of de klachten nu privé of werk gerelateerd zijn, Inflo helpt. Met effectieve therapie zonder lange wachtlijsten, zodat iemand weer snel in balans is.

Bedrijfspsychologie en professionele coaching

Veelal is de uitweg uit die vervelende situatie toch voorhanden, het vraagt alleen om professionele coaching en begeleiding. Ik studeerde bedrijfskunde en psychologie en heb een praktijk voor psychotherapie. Mijn aanpak is gebaseerd op nuchtere wetenschap en ervaring. In een ontspannen sfeer leid ik je weg uit het gevoel van onrust en onveiligheid. Je vindt de regie en je passie terug en kunt weer succesvol zijn.