Ondersteuning voor de werkende mens

Een bedrijfstherapeut is gespecialiseerd in de werkende mens. Of je nu manager bent, zelfstandig ondernemer, directeur eigenaar, vakman of medewerker, iedereen heeft overzicht en de juiste balans nodig. Een vertrouwd gevoel dat rust geeft. Ben je de regie kwijt? Kom je onvoldoende uit de verf en wil je daar verandering in brengen? Dan ben je bij bedrijfspsychologie van Inflo in vertrouwde handen.

Je bevindt je op een punt dat de fut eruit raakt. Je mist de energie om de dag naar jouw hand te zetten zoals je voorheen deed. Herken je dat? Teams binnen de onderneming werken niet meer optimaal samen. Door oorzaken binnen of buiten je macht, zit je in een vervelende situatie, waar geen uitweg mogelijk lijkt.

Professionele coaching

Veelal is de uitweg uit die vervelende situatie toch voorhanden, het vraagt alleen om professionele coaching. Ik studeerde bedrijfskunde en psychotherapie. Mijn aanpak is gebaseerd op nuchtere wetenschap en ervaring. In een ontspannen sfeer leid ik je weg uit het gevoel van onrust en onveiligheid. Je vindt de regie en je passie terug, en kunt weer succesvol zijn.