Klassieke Hypnotherapie

Door de diep ontspannen staat van de cliënt kan diens onbewuste werkzaamheden verrichten die in bewuste staat om welke reden dan ook geblokkeerd worden. Zo kan in hypnose geëxploreerd worden welke innerlijke, onbewuste drijfveren er spelen en kunnen deze beïnvloed worden.

Ook voor traumaverwerking en bij reorganisatie op onbewust niveau biedt Klassieke Hypnotherapie mogelijkheden die met andere psychotherapieën niet te behalen zijn.

Procedure Klassieke Hypnotherapie

Bij Klassieke Hypnotherapie gaat de cliënt naar een trancediepte waarbij niet meer gepraat hoeft te worden. Na een 5 fasen inductie (ontspanningsritueel) spreekt de hypnotherapeut het onbewuste van de cliënt aan. Als de cliënt uit hypnose is en weer zijn/haar dagdagelijkse dingen gaat doen, dan zal de cliënt direct, of in de periode die daarna volgt, gaan ervaren dat er daadwerkelijk verandering is.

Inzet Klassieke Hypnotherapie

Ik zet Klassieke Hypnotherapie bijvoorbeeld in bij cliënten waarbij op bewust niveau even minder vooruitgang geboekt kan worden en/of als een cliënt tegen weerstand aan loopt en daardoor niet verder komt of als een cliënt behoefte heeft aan rust, een leeg hoofd, zich sterker wil gaan voelen of bij lichamelijke klachten. De redenen voor het inzetten van Klassieke Hypnotherapie zijn legio.

Ik gun al mijn cliënten een Klassieke Hypnosessie omdat deze sowieso rust en ontspanning geeft. Als hypnotherapeut kan ik erg genieten van het resultaat van een Klassieke Hypnosessie.

Wil jij ook eindelijk eens een keer rust en ontspanning of een leeg hoofd ervaren maak dan een afspraak. Na één sessie is er vaak al resultaat merkbaar.