Soms kan het wel eens voorkomen dat een relatie geen veilige plek meer is om uit te rusten. Kunnen jullie niet meer tot elkaar komen en lopen jullie iedere keer weer vast in dezelfde patronen? Wil je op deze manier niet meer verder samen? Dan is het tijd dat er wat gaat veranderen. Relatietherapie Eindhoven van Patricia Aarts biedt uitkomst om er samen uit te komen.

Waar willen jullie heen?

Met relatietherapie kijk ik samen met jullie naar de problemen en waar jullie samen heen willen. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar door middel van relatietherapie leren jullie elkaar weer te vinden. Jullie leren verder meer begrip voor elkaar te krijgen en anders met elkaar te communiceren. Daarnaast werk ik niet alleen met de duo-sessies, maar ook met individuele sessies.

Mijn behandeling zal onder andere bestaan uit de EFT methode van Sue Johnson. Volgens haar zijn er vaak terugkerende negatieve communicatieproblemen binnen relaties. De methode helpt om partners zich bewust te maken van gevoelens en verlangens die hieronder lijden. Op deze manier leren jullie opnieuw communiceren en komen jullie weer tot elkaar. Ik werk daarnaast met mijn integratieve benadering om jullie relatieproblemen op te lossen.

Wacht niet langer

Met relatietherapie Eindhoven help ik jullie graag verder wanneer jullie er samen niet meer uit kunnen komen. Geen enkele relatie is namelijk perfect. Mijn doel is om uiteindelijk het beste uit ieder mens te halen, ook uit jullie! Ik hanteer korte wachtlijsten en help jullie zo snel mogelijk in mijn praktijk in Helmond. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.