Testimonials

 • “Wij kunnen wel stellen dat Patricia onze relatie gered heeft en dat we dankzij haar sessies gegroeid zijn als stel, maar zeker ook individueel enorm veel geleerd hebben. Inmiddels hebben wij met een zeer tevreden gevoel onze therapie bij Inflo afgerond. Wij zijn blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld en dat zij haar expertise op ons heeft losgelaten!” Tijdens een hele moeilijke periode in onze relatie hebben wij hulp gezocht bij Patricia Teuwen van Inflo te Helmond. Tijdens de sessies  heeft Patricia ons op een hele vakkundige, rustige manier geleerd hoe onze problemen aan te pakken, ons gevoel te herkennen en vooral beter te communiceren met elkaar. Ze heeft ons tips en handvaten gegeven waar we iedere dag gebruik van maken. Daardoor heeft haar relatietherapie niet maar even effect, maar kunnen wij de rest van onze relatie vooruit met de inzichten die zij ons gegeven heeft. De gesprekken waren soms enorm emotioneel, van extreem verdrietig tot heel erg boos, maar iedere keer wist ze precies wat te doen om haar doel te bereiken: ons samen weer rustig de deur uit krijgen met een berg huiswerk voor de komende tijd, zodat wij als stel er weer samen aan verder konden werken. Daarnaast is ze een enorm betrokken persoon, altijd vriendelijk en geïnteresseerd, waardoor je je als cliënt begrepen en gewaardeerd voelt. En dat die betrokkenheid ver gaat, blijkt wel uit het feit dat zij in geval van ‘nood’ altijd alles in het werk stelt om haar cliënten direct te helpen, op welk tijdstip dan ook. Ook van deze service hebben wij noodgedwongen weleens gebruik gemaakt. Ook deze relatiecrisis heeft zij ’s avonds laat op professionele wijze weten te bezweren, waar we haar nog steeds heel dankbaar voor zijn.

  Frank en Alexandra
 • “Binnen een dynamische werkomgeving is het soms fijn om met een professional te kunnen spiegelen. Door de levenservaring en betrokkenheid van Patricia, ben ik me meer bewust geworden hoe ik functioneer. Ook heb ik geleerd dat het goed is meer te relativeren, waardoor mijn zelfvertrouwen sterk is gegroeid. Door de prettige gesprekken heeft Patricia mij meer inzicht gegeven en ben ik weer een stuk verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Met een heel positief gevoel kijk ik terug op de persoonlijke begeleiding. Patricia nogmaals bedankt! ”

  Irene
 • “Ik heb Patricia ervaren als een heel prettig en rustig persoon die oprecht geïnteresseerd is in de mens. Ze nam meer dan gewoon de geplande tijd voor me tijdens de sessies. Ze laat je uitpraten en nadenken over dingen waarbij je op voorhand zelf nog niet over nagedacht hebt. Persoonlijk ervaarde ik dat als aangenaam en bekwaam. Het voelt niet als direct graven in je verleden, maar eerder ontdekken naar je eigen ik. Het opende voor mij bekende deuren waarachter nog meer bleek te zitten die het voor mij duidelijker maken wie ik ben en waarom ik soms de dingen doe die ik doe. Ik zou daarom ook mensen uit mijn omgeving Patricia kunnen aanraden die niet alleen behoefte hebben aan het oplossen van mogelijk persoonlijke problemen, maar ook voor hun die meer van zichzelf wel ontdekken. ”

  Erwin
 • Ik heb Patricia leren kennen als een warme persoonlijkheid, iemand die oprecht geïnteresseerd was in mij als mens alsmede in mijn problemen. Ik voelde me begrepen, er werd naar me geluisterd en zij wist me keer op keer weer op mijn gemak te stellen. Ik ging na de gesprekken dan ook altijd met een goed gevoel weg en wist dat ik er weer tegenaan kon. Zij heeft me geleerd inzicht te krijgen in mijn problemen, waarom ik reageer zoals ik reageer en op deze manier heeft zij mij geleerd er mee om te gaan. Het resultaat was o.a. een grote dosis zelfinzicht, versterking van mijn zelfvertrouwen en relativeringsvermogen. Patricia had altijd meer dan voldoende tijd voor me en, als het nodig was, kon ik ook op korte termijn bij haar terecht. Ik heb de therapiesessies als heel bijzonder en verrijkend ervaren. Ik zou dan ook zeker Patricia willen aanbevelen.

  Annemieke
 • Toen ik voor de eerste keer bij jouw kwam was ik behoorlijk de weg kwijt. Je hebt naar me geluisterd en de juiste vragen gesteld welke richting ik eigenlijk op wilde. Beetje bij beetje heb je me kaarten aangereikt zodat ik mijn navigatie opnieuw kon updaten. Op dit moment ben ik zover dat ik weet wat ik graag wil, maar belangrijker is wat ik absoluut niet wil. Er is nog een hoop werk te verzetten , maar ik kom er wel, dat zegt mijn omgeving ook. Bij deze wil ik je hartelijk danken voor jouw steun in dit proces.

  Ton
 • Het is nu weer even geleden dat ik bij je ben geweest en heb voor mezelf alles op een rijtje gezet. Ik heb meteen een vertrouwd gevoel bij je gekregen toen ik de 1e keer kwam, het voelde goed om mijn ervaringen en frustraties te spuien en te delen. Ik heb me enorm begrepen gevoeld door jou, wat me een fijn gevoel gaf, ik mocht zijn wie is was en ben. Dat gevoel was ik kwijt. Door mijn gesprekken met jou heb ik weer zelfvertrouwen in mezelf gekregen. Ik geniet weer intens voor de zorg van de kinderen en hun ouders op mijn werk. Ik mag zijn wie ik ben, door mijn ervaringen die ik bij jou heb opgedaan. Je hebt mij geleerd dat ik pas goed voor anderen kan zorgen als ik eerst goed voor mezelf zorg. Ik had het van tevoren niet voor mogelijk gehouden maar ik heb van deze periode geleerd en ben er sterker uitgekomen. Ik weet dat ik me soms druk zal maken over dingen die niet lopen zoals IK zou willen maar kan er nu beter mee omgaan en een plaats geven. Ik ga nu met een rustiger gevoel naar huis na mijn werk omdat ik weet dat ik niet meer kan doen dan mijn beste zorg leveren zoals in mijn macht ligt. Ik weet nu op welke signalen ik moet letten om te voorkomen dat het uit de hand loopt. Ik wil je bedanken voor jouw begrip en gesprekken!!

  Carla
 • kaartje leon 1-2020 Beste Patricia, Ik wil je bedanken voor de therapie. Het heeft mij gebracht naar de persoon die ik nu gelukkig weer ben. Het begin was voor mij super heftig en dankzij jou heb ik toch "dingen" een plaats kunnen geven. Mijn dingen ga ik weer langzaam aan oppakken en ga er zeker sterker door terug komen. Nogmaals "super bedankt"! groetjes Leon

  Leon
 • “Persoonlijk wist ik totaal geen raad meer met mezelf. Zowel in privé als zakelijk zat ik behoorlijk diep in de put en mensen dichtbij hebben het ook te verduren gekregen. Internet opgegaan en gelukkig direct de juiste persoon gevonden. Patricia…” Klachten van een Burn-out zijn niet misselijk, het is een sluipmoordenaar. De handvaten die ik van Patricia heb gekregen tijdens elke sessies hebben geholpen een andere kijk op de situatie te krijgen.. Hoe komt het dat die emmer zo snel vol zit, Wat zit er in, Wat mag er blijven zitten, maar vooral hoe krijgen we die emmer leger. We hebben samen mijn emmer leeggemaakt en ervoor gezorgd dat deze niet al te snel weer vol komt. Signalen opvangen van de klacht /parkeren van onderwerpen met zelfreflectie deze later verwerken. Hierdoor ben ik weer op terugweg de “oude” te worden Patricia heeft niet alleen een luisterend oor, maar ze liet me zelf de regie houden.. Ja, veelal moet van jezelf komen maar met enorme bagage aan kennis en ervaring van Patricia heb je iemand die je weer op het juiste spoor kan krijgen. Patricia nogmaals bedankt voor je steun en professionele hulp.

  Harold
 • In de afgelopen jaren is er een opeenstapeling van gebeurtenissen geweest, waardoor ik uiteindelijk geen raad meer wist hoe hiermee om te gaan. Op aanraden van een vriendin ben ik bij jou gaan informeren naar de mogelijkheden. Ik kon erg snel terecht wat voor mij toen ook heel belangrijk was. Alle onderwerpen zijn 1 voor 1 behandeld, waarbij ook ruimte was voor onverwachte gebeurtenissen die eerder aandacht nodig hadden. Het fijne aan de therapie bij jou vond ik dat ik me vrij voelde mezelf te zijn en aan te kaarten waar ik op dat moment behoefte aan had. Het is een lang traject geweest, maar voelde toch iedere keer vooruitgang. Het heeft mij veel vertrouwen gegeven en inzicht in hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook het feit dat ik nu kan zeggen dat het goed met mij gaat is iets wat ik lang niet heb kunnen zeggen. Daar ben ik je erg dankbaar voor!

  Loes