Burnout

Wanneer je uitgeput bent en je steeds minder betrokken voelt bij wat je doet, is het raadzaam om er nu al iets aan te gaan doen, om uitval te voorkomen. Maak een afspraak om niet in die burnout te geraken. Of je komt praten om de scherven bij elkaar te vegen als je net te laat bent. Ik leer je te stoppen met piekeren en vaker tevreden te zijn over jezelf. Je krijgt meer regie over je perfectionisme, je (te) grote verantwoordelijkheidsgevoel en andere overtuigingen die jouw leven onnodig zwaar maken.

Perfectionisme

Ben je bang om te falen, om de controle te verliezen of om niet gewaardeerd te worden? Ben je ervan overtuigd dat je niet goed bent zoals je bent? Zit jij jezelf of anderen nogal eens in de weg? Dan is de kans groot dat je een perfectionist bent.

De ploeterende perfectionist is steeds bezig alles op te lossen wat hij tegenkomt, vooral ook zaken van anderen. Als er iets misgaat, beschouwt deze perfectionist dat als zijn fout, ook al heeft hij er niets mee te maken. Voelt een ander zich vervelend, dan vindt een beetje perfectionist dat hij dat had moeten voorkomen. Schuldgevoel ligt steeds op de loer.

Wil jij eindelijk wel eens gewoon tevreden zijn? Schroom dan niet om een afspraak te maken. Ik ben een ervaringsdeskundige en weet heel goed hoe het is om een burnout te hebben. Wacht niet langer en bel voor een kennismakingsgesprek.