Ik ben Patricia Aarts en in mijn praktijk Inflo in Helmond kun je terecht voor verschillende vormen van hypnotherapie. Deze vorm van therapie kan gebruikt worden voor het aanpakken van de meest uiteenlopende problemen. Van traumaverwerking tot stoppen met roken: als je gedragsverandering  bij jezelf teweeg wil brengen, kan hypnotherapie helpen. Ik hanteer korte wachtlijsten; je kunt er daarom vanuit gaan dat je snel geholpen wordt. Wil je eerst weten of hypnotherapie iets voor jou kan doen? Ik leg graag uit wat het kan doen en welke soorten er zijn, zodat jij een bewuste en goede keuze kunt maken.

Voor wie is hypnotherapie bij Inflo in Helmond geschikt?

Voor hypnotherapie heb je geen speciale eigenschappen nodig. Vrijwel iedereen kan er gebruik van maken. Wel is het zo dat we hypnotherapie meestal niet toepassen bij patiënten die last hebben van psychoses of ernstige depressies.

Vaak wordt gedacht dat je bij hypnotherapie compleet onder hypnose bent en geen controle meer hebt over je lichaam en geest. Dat is gelukkig niet zo: een gedeelte van je geest blijft wakker en houdt controle. Je kunt het een beetje vergelijken met het lezen van een boek of het kijken van een film, waarbij je je niet meer helemaal bewust bent van wat er in je omgeving gebeurt. De diepte van de trance bij hypnotherapie hangt af van de soort die we toepassen, maar soms ook van de persoon. Voor de effectiviteit van de hypnotherapie is de diepte van de trance overigens meestal niet zo belangrijk.

Soorten hypnotherapie

Heb je een advies ontvangen van de huisarts voor een bezoek aan een therapeut? Of ben je zelf op zoek naar een therapeut in de omgeving van Eindhoven?

Bij Inflo in Helmond kun je terecht voor de volgende soorten hypnotherapie:

Of en welke soort hypnotherapie jou het beste kan helpen, daar komen we achter tijdens een verkennend gesprek. Wil je graag een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Maak dan een afspraak met mij door te bellen naar 06-53550365. Je mag ook een mailtje sturen naar info@inflo.nl. Inflo kan je helpen bij veel psychische klachten en problemen. Wij helpen je graag verder met moeilijke veranderingen in het leven zoals een scheiding, stress, verlies van een dierbare of andere veranderingen in het leven.