Veel mensen krijgen wel eens te maken met moeilijke veranderingen in hun leven. Alleen niet iedereen weet goed om te gaan met deze tegenslagen. Zit je niet zo lekker in je vel op het werk, of wordt het je gewoon allemaal even te veel? Het kan ons allemaal wel eens een keer overkomen.  Iedereen is natuurlijk anders, en gaat ook anders met een moeilijke situatie om. Op grote veranderingen in het leven reageert iedereen anders. Om hulp vragen is dan ook vaak een grote stap, maar toch is dit vaak wel de weg naar een oplossing. Als psycholoog in Eindhoven ga ik graag het gesprek met je aan.

Oplossingen voor uw problemen

De meeste problemen lossen zich zelf op door hulp van familie of vrienden. Maar soms is het probleem te zwaar, en kan een gesprek met een psycholoog misschien wel de oplossing bieden. Ook kan het zijn dat mensen zelf op zoek gaan naar een psycholoog in Eindhoven. Inflo geeft jou de aandacht en zoekt mee naar de juiste oplossingen voor de problemen die je hebt. Dat kan hulp zijn bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, maar ook bij het coachen van moeilijke loopbaanvraagstukken. Ik kan u helpen met verschillende vormen van therapie of coaching zoals bijvoorbeeld psychotherapie, relatietherapie, bedrijfspsychologie of EMDR.

Verwijzing naar psycholoog in Eindhoven

Heb je een advies ontvangen van de huisarts voor een bezoek aan een psycholoog? Of ben je zelf op zoek naar een psycholoog in de omgeving van Eindhoven? Inflo kan je helpen bij veel psychische klachten en problemen. Ik help je graag verder met moeilijke veranderingen in het leven zoals een scheiding, stress, verlies van een dierbare of andere veranderingen in het leven.

Afspraak maken met een psycholoog nabij Eindhoven

Inflo is jouw psycholoog in de regio Eindhoven en zorgt ervoor dat je je snel weer beter gaat voelen en sterker in het leven gaat staan. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: relatietherapie, EMDR, stress, burn-out, rouwverwerking, psychotherapie, hypnotherapie, training en bedrijfspsychologie. Weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Inflo in de buurt van Eindhoven heeft geen lange wachttijden, en ’s avonds kun je ook terecht voor een afspraak.